Announcement – Starting up a new venture

[dutch translation below]

Ipsamet logoAs of April 2015 I am starting up a new venture under the name of Ipsamet Consulting focusing on business analysis and information management. This won’t change my role within Silverside, where I will continue to work, but I will also be taking on this new and exciting challenge.

I have always been passionate about information, knowledge and enterprise content management. A dynamic area where things are changing rapidly due to the rise of social enterprise networking, big data and analytics. Experience has shown me that organizations need to re-evaluate their processes, incorporate new ways of thinking and change their mindsets on many levels. This can sometimes be a daunting exercise but the rewards are also very exciting! Building bridges between the ‘old’ and the ‘new’, finding solutions for the problems around managing knowledge & information and advising organizations on how to take that next step into the future is where my heart and passions lie.

By starting this new venture I’m creating the space to apply my experience, explore new technical areas, expand my research and to take on projects that will allow me to dive deeper into this exciting and ever-changing area of expertise.

I’m thrilled with this opportunity to explore new areas while also still remaining a part of the incredible Silverside team. The knowledge and experience I will gain in this way will strengthen both my new venture as well as my work for Silverside. The next few months will be an exciting time of sharing and discovery for me as I help develop new projects. It’s an exciting prospect and one I wholeheartedly look forward to!

Do not hesitate to contact me if you are interested in learning more about my plans or if you want to talk about how I can help your business.

 

[DUTCH translation]
Ipsamet logoPer April 2015 ben ik gestart met mijn eigen onderneming Ipsamet Consulting op het gebied van business analyse en informatie management. Mijn betrokkenheid bij Silverside zal inhoudelijk niet veranderen maar wordt wel teruggebracht in capaciteit om hier tijd en ruimte voor te maken.

Mensen die bekend zijn met mijn werk weten dat ik altijd al een passie heb gehad voor Informatie-, kennis- en enterprise content management. Een dynamisch vakgebied waarin de ontwikkelingen zich in rap tempo opvolgen door de invloed en opkomst van Social Enterprise Netwerking, Big Data en Analytics. Dit vereist dat organisaties hun bestaande processen evalueren, nieuwe manieren van denken incorporeren en grote veranderingen doorvoeren. Uit ervaring weet ik dat dit vaak verre van eenvoudig is en daardoor spannend kan zijn maar zeker ook opwindend! Bruggen bouwen tussen de oude en nieuwe situatie, oplossingen vinden voor problemen rond kennis & informatie management en adviseren over hoe organisaties deze stap naar de toekomst kunnen maken is waar mijn hart ligt.

Door Ipsamet Consulting te beginnen ontstaat de ruimte om me hier nog meer op te kunnen richten en om daarnaast ook nieuwe aandachtsgebieden aan te boren, nieuwe technieken te onderzoeken en revolutionare projecten aan te gaan in dit uitdagende vakgebied.

Dit is een geweldige kans om een nieuwe richting in te slaan terwijl ik tegelijkertijd ook onderdeel blijf van het warme team van Silverside. De kennis en ervaring die ik op deze manier op doe zullen een meerwaarde hebben voor zowel mijn nieuwe onderneming als voor mijn werk bij Silverside. De komende maanden worden een periode van ontdekken en ervaren terwijl ik deze nieuwe uitdaging aanga en verder invul maar ik zie de toekomst met veel vertrouwen en plezier tegemoet!

Mochten er n.a.v. bovenstaande nog vragen zijn of interesse zijn in een nader gesprek over de mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

14 thoughts on “Announcement – Starting up a new venture

  1. Many congratulations, Femke. I have so much respect for what you have achieved so far, and can’t wait to see what you go on to do in your own name.

    ‘The journey of a thousand miles begins with one step.’ Congrats on taking that first one!

  2. Congratulations! And all the best for this new adventure.

  3. Having worked with Femke for several years I can confirm that this is good news for the business community in general. Femke brings a level of concern for the interests of the customer that is hard to find these days. Any customer who works with Femke will have to put up with higher than normal levels of quality, above average attention to detail and encyclopedic knowledge of document management systems and implementation techniques.

Comments are closed.